Romantični stripoviMoć osvete, Sijanje ljubavi za mladog gospodara, Oluja strasti
Moja dama, Toplina ljubavnog duga, Lažna ljubav braka
Dvorac romantične ljubavi, Željeno srce, Moj slatki tjelohranitelj
Moć ljubavi, Zamka osvete, Dvorac romantične ljubavi
Zamka ljubavi, Obećanje ljubavi, Nevina prva ljubav
Zaručnik koji čeka dan vjenčanja, Vječni ljubavni zavjet
Lopov Kleopatra, Izgubljeno srce, Naše nebo, Stidljiva djevojka, Cvijet u mom srcu, Toliko ljubavi i osvete, Sedam dana moje ljubavi, Mladić koji zavodi ljubav
Božica snova, Poznavanje čistog srca, Let drage, Plavi vrt, Jesi li Pepeljuga? Dopusti mi da te zagrlim da se osvježim, Čvršće zagrljaj da kažem da te volim, Ili ću biti pijan od ljubavi? Voljeni zlikovac
Nevjesta u tami, Vječna ljubav, Cvijeće za srce, Noć puna ljubavi
Detektiv lijepog muškarca, Poseban anđeo, Oklada na ljubav, Kakva je ljubav?, Princ snova
Draga pustinjskog princa, Detektiv žadnog lica, Grešno srce, Prekrasan zlikovac, Nestašna dama
Želja srca, Omiljena junakinja
Damina robinja, Lopov gospodina
Damino srce
Nezaboravna prva ljubav, Neplanirana ljubav, Želja za strastvenom ljubavlju koja pogađa srce
Ljubav izvan srca, Šminka za jačanje ljubavi, Smjela djevojka, Kul dečko, Ne budi sladak, tvoj tjelohranitelj je štiti
Poljubac ljubavi u pijesku, Ljubavna sudbina preko zemlje
Pustinjski bog, Zaljubljivanje u šarmantnog šeika
Jedna noć u šeikovom naručju, Kraljevo srce
Srce zaljubljeno u seosku kuću, Želim voljeti samo tebe, Kuća Ljubavi, Tako smo mrzovoljni, Zaljubimo se, Ulij svoje srce u mladog doktora, Kul tjelohranitelj
Ne možeš prestati voljeti, Osvojiti srce Playboy doktora, Kupidonova sudbina
Slatka ljubavna igra, Anđeo koji traži ljubav, Krade tvoje cijelo srce
Playboyev ljubavni trik, Kupidonova ljubavna strijela, Surogat nevjesta
Šarm Španjolca, Zamka za srce, Princeza dugine ruže
Sumnjajući u Playboyevu ljubav, naša ljubav je izvan dosega, privremeni muž
Snažan šarm, ljubavno rivalstvo, mladoženja čeka ljubav, srce mladog dizajnera je potpuno slomljeno
Princeza na cesti, san o ljubavi preko noći, slatka vikend ljubav
Prva ljubav, nezaboravna, mlada zaljubljena djevojka, doktorica traži ljubav, skrivena ljubav, lažni brak
Slatki miris ljubavi, čekanje ljubavi poput srca
Princeza iz strane zemlje, privremeni par, vatra ljubavi u ožiljcima Osveta
Šarm Pariza, prokletstvo ljubavi na rubin ogrlici, igra ljubavne obmane
Zarobljenik srca, strastveni plamen osvete, privremeni ljubavni ugovor
Čarolija plavog mora, iznenadna ljubav koja uzburka srce, tajanstveni anđeo
Lice mog voljenog neprijatelja, mog voljenog super šefa, lažnog mladoženje koji moli za ljubav
Slučajno se zaljubljujući u ožiljke osvete, zaljubljujući se u Sicilijanca, slatki šarm ljubavi
Napadam ljubav da bih osvojila tvoje srce, još uvijek sam uz tebe, varljiva ljubav tajanstvene djevojke, formula ljubavi, spoj na slijepo s mladom učiteljicom, ljubav s mladićem
Čar ljubavi: Nova ljubav, davanje svega od sebe, pa što? Imam mladog dečka, svog voljenog cimera, ova ljubav je sva tvoja.
Najšarmantniji anđeo, moje srce zarobljeno u ljubavi, đavolja nevjesta.
Anđeo s piste, Najviše osvete, Najviše ljubavi, Čekanje sna slatke ljubavi.