Romantické komiksySíla pomsty, Zasévání lásky k mladému pánovi, Bouře vášně
Má paní, Teplo lásky, Falešná láska manželství
Hrad romantické lásky, Vytoužené srdce, Můj sladký bodyguard
Síla lásky, Past pomsty, Hrad romantické lásky
Past lásky, Slib lásky, Nevinná první láska
Snoubenec čekající na svatební den, Slib věčné lásky
Zlodějka Kleopatra, Ztracené srdce, Naše nebe, Plachá dívka, Květina v mém srdci, Tolik lásky a pomsty, Sedm dní mé lásky, Mladík svádějící lásku
Bohyně snů, Poznání čistého srdce, Let miláčka, Modrá zahrada, Jsi Popelka? Dovol mi tě obejmout, abych tě osvěžil, Zpevni své objetí, abych ti řekl, že tě miluji, nebo budu opilý láskou? Milovaný padouch
Nevěsta ve tmě, Věčná láska, Květiny pro srdce, Noc plná lásky
Detektiv krásného muže, Zvláštní anděl, Sázka na lásku, Jaká je láska?, Princ snů
Drahá pouštního prince, Detektiv s nefritovou tváří, Hříšné srdce, Krásný padouch, Zlobivá dáma
Touha srdce, Oblíbená hrdinka
Otrokyně dámy, Zloděj gentlemana
Srdce dámy
Nezapomenutelná první láska, Nepředvídaná láska, Touha po vášnivé lásce, která zasáhne srdce
Láska mimo srdce, Make-up k posílení lásky, Odvážná dívka, Cool chlap, Nebuď roztomilý, tvůj bodyguard ji chrání
Polibek lásky v písku, Osud lásky napříč zemí
Pouštní bůh, Zamilovat se do okouzlujícího šejka
Jedna noc v šejkově náručí, Královo srdce
Srdce zamilované do statku, Chci milovat jen tebe, Dům z lásky, jsme tak nenávistní, pojďme se zamilovat, vlij své srdce do mladého doktora, skvělý bodyguard
Nemůžeš přestat milovat, Získání srdce playboy doktora, Amorův osud
Sladká hra lásky, Anděl hledá lásku, Kradení celého tvého srdce
Playboyův milostný trik, Amorův šíp lásky, Náhradní nevěsta
Kouzlo španělského muže, Past na srdce, Duhová růžová princezna
Podezřívaví z playboyovy lásky, naše láska je mimo dosah, dočasný manžel
Silné kouzlo, milostná rivalita, ženich čekající na lásku, srdce mladého návrháře je zcela zlomené
Princezna na krajnici, sen o lásce přes noc, sladká víkendová láska
První láska, nezapomenutelná, mladá zamilovaná dívka, doktor žádající o lásku, skrytá láska, falešné manželství
Sladká vůně lásky, čekání na jednoho, láska jako srdce
Princezna z cizí země, dočasný pár, oheň lásky v jizvách pomsta
Kouzlo Paříže, kletba lásky na rubínovém náhrdelníku, hra milostného klamu
Zajatec srdce, vášnivý plamen pomsty, dočasná milostná smlouva
Kouzlo modrého moře, náhlá láska, která srdcem probouzí, tajemný anděl
Tvář mého milovaného nepřítele, mého milovaného superšéfa, falešného ženicha žebrajícího o lásku
Náhodou se zamilovat do jizev pomsty, zamilovat se do sicilského muže, sladké kouzlo lásky
Útočit na lásku, abych si získal tvé srdce, stále jsem po tvém boku, klamná láska tajemné dívky, vzorec lásky, rande naslepo s mladou učitelkou, láska s mladým mužem
Milovací kouzlo: Nová láska, Dát ze sebe všechno, no a co? Mám mladého přítele, svého milovaného spolubydlícího, tato láska je celá tvoje.
Nejkouzlující anděl, mé srdce uvězněné v lásce, ďábelská nevěsta.
Anděl z mola, největší pomsta, největší láska, čekání na sen sladké lásky.