Романтични комиксиСилата на отмъщението, Посявайки любов към младия господар, Буря от страст
Моята госпожа, Топлината на любовния дълг, Фалшивата любов към брака
Замъкът на романтичната любов, Желаното сърце, Моят сладък бодигард
Силата на любовта, Капанът на отмъщението, Замъкът на романтичната любов
Капан на любовта, Обещанието за любов, Невинната първа любов
Годеникът, чакащ сватбения ден, Клетва за вечен любов
Крадецът Клеопатра, Изгубено сърце, Нашият рай, Срамежливото момиче, Цветето в сърцето ми, Толкова много любов и отмъщение, Седем дни на моята любов, Младият мъж, съблазняващ любовта
Богинята на сънищата, Познавайки чистото сърце, Полетът на сладката, Синя градина, Пепеляшка ли си? Нека те прегърна, за да те освежа, Затегни прегръдката си, за да кажеш, че те обичам, или ще се напия от любов? Любимият злодей
Булката в тъмното, Вечна любов, Цветя за сърцето, Нощ, пълна с любов
Детективът на красивия мъж, Специалният ангел, Залогът за любовта, Какво е любовта?, Принцът на сънищата
Сладката на пустинния принц, Детектив с нефритено лице, Греховно сърце, Прекрасен злодей, Палава дама
Желание на сърцето, Любима героиня
Робиня на дама, Крадец на джентълмен
Сърце на дама
Незабравима първа любов, Неписана любов, Желание за страстна любов, която удря сърцето
Любов извън сърцето, Грим за укрепване на любовта, Смело момиче, Готин мъж, Не бъди сладък, твоят бодигард я защитава
Целувка на любовта в пясъка, Любовна съдба отвъд земята
Пустинен бог, Влюбване в очарователен шейх
Една нощ в обятията на шейха, Сърцето на краля
Сърце, влюбено във селска къща, Искам да обичам само теб, Къща на любовта, ние сме толкова мразливи, нека се влюбим, излей сърцето си в младия доктор, готин бодигард
Не можеш да спреш да обичаш, пленяване на сърцето на плейбойски доктор, съдбата на Купидон
Сладка любовна игра, ангел, търсещ любов, кражба на цялото ти сърце
Любовен трик на плейбой, любовната стрела на Купидон, сурогатна булка
Чаровността на един испански мъж, капан за сърце, принцесата на дъговата роза
Подозрителни към любовта на плейбой, нашата любов е отвъд обсега, временен съпруг
Силен чар, любовно съперничество, младоженец, чакащ любов, сърцето на млад дизайнер е напълно разбито
Принцеса на пътя, мечта за любов през нощта, сладка любов през уикенда
Първа любов, незабравима, влюбено младо момиче, лекар, който иска любов, скрита любов, фалшив брак
Сладкият аромат на любовта, чакаща една любов като сърцето
Принцеса от чужда земя, временна двойка, огънят на любовта в белезите на отмъщение
Чаровността на Париж, проклятието на любовта върху рубинена огърлица, игра на любовна измама
Пленник на сърцето, страстният пламък на отмъщението, временен любовен договор
Магията на синьото море, внезапна любов, която раздвижва сърцето, мистериозен ангел
Лицето на моя любим враг, моят любим супер шеф, фалшив младоженец, молещ за любов
Случайно влюбване в белезите на отмъщението, влюбване в сицилианец, сладкият чар на любовта
Атакуваща любов, за да плени сърцето ти, все още съм до теб, измамна любов на мистериозно момиче, формула на любовта, среща на сляпо с млад учител, любов с млад мъж
Чаровност за правене на любов: Нова любов, давайки всичко от себе си, и какво от това? Имам млад приятел, любимия ми съквартирант, тази любов е изцяло твоя.
Най-очарователният ангел, сърцето ми, хванато в капан в любовта, булката на дявола.
Ангелът на модния подиум, Най-голямото отмъщение, Най-голямата любов, Чакащата мечта за сладка любов.